Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sagavik Femja

Perustiedot

NIMI Sagavik Femja OMISTAJA Juulia VRL-12454
KUTSUMANIMI Femja KASVATTAJA Sagavik
ROTU vuonohevonen SYNTYMÄAIKA 02.07.2016*
SÄKÄ 141 cm REKISTERINUMERO VH00-000-0000
SUKUPUOLI tamma PAINOITUS koulupainote, helppo A
VÄRI harmaahallakko SAAVUTUKSET ei saavutuksia
       

* nyt 2-vuotias

Kuvaus

Sagavik Femja, tutummin ja lyhyemmin vain Femja on lempeä ja ystävällinen vuonohevostamma. Se tulee toimeen kaikkien kanssa ja erityisesti lapset ovat tamman mielestä hurjan mukavia. Tamma nauttii hellyydestä ja se onkin vähän sellainen "pusipusi halihali" tyyppi. Tämän luonteenpiirteen Femja on mitä todennäköisimmin perinyt isältään.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.

Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum non lobortis vitae massa. Quisque purus lectus, posuere eget imperdiet nec sodales id arcu. Vestibulum elit pede dictum eu, viverra non tincidunt eu ligula.

Nam molestie nec tortor. Donec placerat leo sit amet velit. Vestibulum id justo ut vitae massa. Proin in dolor mauris consequat aliquam. Donec ipsum, vestibulum ullamcorper venenatis augue. Aliquam tempus nisi in auctor vulputate, erat felis pellentesque augue nec, pellentesque lectus justo nec erat. Aliquam et nisl. Quisque sit amet dolor in justo pretium condimentum.

Sukutaulu

 

i. Emir av Solsvik KTK-II
nvh


ii. Gunnar
nvh
iii. Tarald Lygne
iie. Asbjørg

ie. Sjøvann
nvh
iei. Sjørøver
iee. Veronika

 

e. VIR MVA Ch Catinka KTK-II
nvh


ei. Torbjørg
nvh
eii. Marius
eie. Sølvrosa

ee. Lilly Lis
nvh
eei. Søren
eee. Ester

Isä Emir av Solsvik oli niin komea ori, että minun oli kertakaikkiaan saatava siitä varsa. Ja onhan se hieno, erikoisen värinenkin, kun karvapeitteen väriksi on siunaantunut hiirakko. 142 senttimetriä korkea ori on kantakirjattu II-palkinolla ja se on kilpaillut menestyksekkäästi kouluratsastuksen puolella. Luonteeltaan ori on aikamoinen nallekarhu, ja se on periyttänyt luonteenpiirrettä myös Femjalle. Emä Catinka taasen on 144 senttimetriä korkea hallakko vuonohevostamma. Tamma on kilpaillut paljon kouluratsastuksessa, ja sen näyttelymenestyslistakin on kunnioitettavan pitkä. Catinka onkin KTK-II, Virtuaalinen Muotovalio ja Champion -arvonimillä palkittu, ja useat tamman edellisistä jälkeläisistäkin on kantakirjattu. Mikäpä muukaan olisi sopinut paremmin kuin hyvin yhdistelmäksi, josta saadaan maailman kaunein vuonohevostamma?

Jälkeläiset

 

NIMI SYNTYMÄAIKA ISÄ OMISTAJA
nimi 00.00.0000 nimi VRL-00000
       


Päiväkirja

Päivämäärä, aihe, kirjoittaja

 

Copyrights

Ponin kuvat © Pauliina Kontinen, papuu.kuvat.fi

virtuaalihevonen | a sim-game horse

virtuaalitalli • virtuaalihevonen

©2019 VARISMÄKI ★ virtuaalitalli - suntuubi.com